Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 14731 vizualizari

 

In sfarsit acasa...alaturi de mama e mai simplu de gatit, adica orice e mai simplu....
Acest chec aperitiv pot spune ca este o mica inventie a noastra...foarte reusita de altfel.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovlecel ras
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 200 gr gris
  • 100 gr faina
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 2 felii de paine de secara
  • sare, piper
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval:

Dovlecelul se curata de coaja, se rade prin razatoarea mare.se sareaza si dupa ce a lasat apa se scurge.

Se adauga cascavalul ras, ouale, uleiul, grisul, faina cernuta, fulgii de ovaz. Se omogenizeaza totul, se condimenteaza dupa gust, se adauga si praful de copt.

Noi am pus si 2 felii de paine neagra taiate in cubulete. Puteti pune sau nu, dupa preferinta.

Se tapeteaza tava cu ulei si faina se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru maxim 1 ora.

se scoate din tava dupa ce s-a racit.

Pofta buna!! 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si cubulete de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

rodica_m 1

13.07.2011, 22:42

daaa..bunica....nimic nu se compara...acasa e acasa...

mena29 1

14.07.2011, 08:12

susu 1

21.07.2011, 05:21

Ce bine arata, ce culoare frumoasa

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval